Mijn naam is Yke Heeg. Geboren en getogen in Friesland. Ik heb Milieugezondheidkunde gestudeerd in Maastricht en woonde daarna lange tijd in Den Haag. Sinds 2005 geef ik massages. Eerst sportmassages, nu vooral shiatsu-massages.

In 2010 behaalde ik mijn diploma voor shiatsu-therapeut bij de Culturele Stichting voor Massage en Bewegingskunsten (CSMBK) in Den Haag. Daar heb ik ook geleerd om voetreflex behandelingen te geven. In 2010 behaalde ik mijn bachelor voor Gezondheidspsychologie. In de zomer van 2016 heb ik bij de CSMBK de medische basiskennis bijscholing afgerond, waarvoor ik ook jaarlijks bijscholingen volg.

Ik vind het leuk om te masseren, het is een cadeautje om te geven. En hoewel ik de massage geef, geef jij natuurlijk eigenlijk een cadeautje aan jezelf als je langs komt voor een behandeling. Naast masseren geniet ik ook van zingen. Ik word er blij van. Ik heb een jaartraining stem-expressie gevolgd bij Marius Engelbrecht. Dat heeft me als mens en ook als therapeut enorm verrijkt. Vanaf 2012 woon ik in Hillegom. Intussen heb ik drie kleine kindjes, waar ik samen met Frank ontzettend veel van leer en ook heel veel van geniet.