Wil je nagaan of je baat kan hebben bij een behandeling? Kom dan langs voor een kennismakingsbehandeling. Deze kost €50,-.  

Een reguliere behandeling duurt een uur en kost € 60,-. Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt (een deel van) hiervan. Bekijk voor een overzicht de website van de beroepsvereniging NVST. Behalve bij de NVST ben ik ook ingeschreven als therapeut bij de stichting RBCZ. Via de beroepsvereniging is het klacht- en tuchtrecht van toepassing. Bij een eventuele klacht proberen we er eerst samen uit te komen. Lukt dat niet, dan kan de klachtfunctionaris van de NVST worden ingeschakeld.

Draag voor een behandeling ruim zittende, liefst katoenen kleding. Eet vooraf niet teveel. Na de behandeling is het fijn om een rustmoment te hebben. Dan kan het effect ervan optimaal doorwerken.

Met een cadeaubon geef je iemand anders een heel leuk en ontspannen cadeau!! Informeer ernaar via mail of Whatsapp.

Afzeggen

Ik hoor graag uiterlijk 24 uur van tevoren als je niet kunt komen op een afspraak zodat ik nog iemand anders kan inplannen op de gereserveerde tijd. Zeg je later af, dan zal ik de kosten voor de behandeling in rekening brengen.

 

 

 

 

 

KvK nr. 64880540 : Privacyverklaring en algemene voorwaarden