Yke blijft verrassen. Elke massage is anders en elke keer ondek ik iets anders, iets nieuws over mijn lichaam: hoe het (niet) werkt, wat het nodig heeft... Yke heeft mij in contact gebracht met mijn lichaam. Dorota (oktober 2021)

 

Inmiddels kom ik een paar jaar bij Yke en kijk er elke keer weer naar uit. Sinds een burn-out was ik op zoek naar een manier om geest en spieren te ontspannen. Ik ben bij Yke terecht gekomen en merk elke keer weer hoeveel baat ik daar bij heb. Voorheen ging ik regelmatig naar de fysio met klachten maar de shiatsu behandelingen hebben een doeltreffender en grondiger resultaat voor mij. Daarnaast is Yke een hele fijne persoon waar ik met veel plezier heen ga. Ik kan haar iedereen aanraden. Angelique - jurist (oktober 2021)

 

Een bezoek aan Shiatsu Hillegom is een ware traktatie voor lichaam, geest & Ziel. In 2016 reikte ik uit naar Yke omdat Shiatsu massage werd aangeraden bij fibromyalgieklachten. Elk bezoek aan Yke deed mij verder zakken en dieper contact maken met mijn lijf. Ik leerde steeds beter luisteren naar de signalen van mijn lichaam en mijn klachten verminderde na elk bezoek. Nu in 2021 bezoek ik Yke nog regelmatig meer als preventieve behandeling. Omdat aandacht besteden aan jezelf zo waardevol is. Een moment van rust, diepe connectie met jezelf en een paar helende handen verrichten wonderen. Ik voel me keer op keer zo ontzettend welkom en gezien! In een serene en aangename omgeving met prachtige muziek kan ik heerlijk ontspannen en contact maken met alle delen in mij, ondersteund door een zachte mat, kussentjes en een warme of juiste verkoelende deken (en indien nodig warme sloffen). Yke is intuïtief, deskundig, zachtmoedig, rustig, ontspannen en professioneel aanwezig en weet als geen ander met veel overgave en oprechte en pure aanwezigheid de energie van mijn lichaam te volgen, blokkades op te sporen en mij te voeden. De stilte na afloop is magisch. En wil je in gesprek over je ervaring en hetgeen Yke heeft ervaren, ook daar is ruimte voor. Dankbaar dat deze prachtige vrouw op mijn pad gekomen is en voor de connectie die we beide ervaren.  Michèle Du Parand - Holistisch Life & Soul Guide by Soul Practice - Nieuw-Vennep (sept 2021)

 

Yke is mijn redding voor mijn rug dat onderhoud nodig heeft om uit de kronkels te blijven. Ze heeft me verder gebracht dan dat ik me heb kunnen wensen. Met een rustige gedrevenheid gaat ze gericht aan het werk. Ik ga altijd met plezier naar Yke toe, omdat ik weet dat mijn lichaam, mijn rug telkens het juiste ontvangt. En haar betrokkenheid is ook zo fijn. - Elma - boekhouder / business mentor (sept 2021)

 

Mijn shiatsu massage bij Yke was mijn eerste kennismaking met shiatsu.  Een echte ontdekking! Yke doet het op zo een rustige, ontspannen manier, met heel veel overgave, je voelt je eigen lichaam ontspannen. Ze maakt er een hele belevenis van, in een rustige mooie omgeving, rustige muziek op de achtergrond en een aangename plek om te liggen met alle comfort. Ook het warme dekentje tijdens gedeelte van de massage zorgt ervoor dat je helemaal kan ontspannen. Ik kan het echt iedereen aanraden, pure ontspanning, waarbij je alle delen van je lichaam bewust voelt!  - Sofie - moeder van 3 jonge kinderen (2018)

 

Ik heb nooit kunnen denken, dat shiatsu iets voor mij zou zijn. Was gewend aan de traditionele massage van een fysiotherapeut, maar bleef toch altijd klachten houden. Nu ik bij Yke 1 keer per twee weken een shiatsu behandeling krijg, heb ik echt het idee, dat mijn klachten bij de bron aangepakt worden. En zoals zij het zegt, in wezen doe ik het zelf, mijn lichaam probeert zelf het probleem aan te pakken en op te lossen. Ik ben erg tevreden over Yke. Kan haar van harte aanbevelen. - Karien - klussendienst verlener (2016)